Lifestyle

Det er mest effektivt om morgenen

Det er ingenting på markedet som kan få deg til å nyte mer av morgenen.

Men de tar virkelig verden og vi mener virkelig – raskt. Disse programmene er utformet for å erstatte personlige trenere da de spenner fra utviklende daglige treningsplaner for å bestemme hva og hvor mye de kan spise hver dag.

Her er våre topp 5 applikasjoner for å bidra til å levere et nytt magasin for det nye året!

Blogilates

c6s

Blogilater var en følelse av suksess på YouTube, hvor skaperen Cassey Ho, Pilates ble gjort veldig tilgjengelig for alle å gjøre i komfort i ditt eget hjem. Hun fungerer som instruktør, slik at du ikke trenger å gå ut og finne en klasse for å delta! Hun har nå en app som fører til et annet nivå som gir tilgang til videoer og et forum. Det er gratis å laste ned med valgfrie kjøp i app

Spotify Run

Langt den sejeste tilsætning til besætningen. Spotify Running er lavet specielt til at tilpasse musik baseret på, hvordan du kører. Hvad det gør er det sporer det tempo, i hvilket du løber og vælger en sang, der passer til dig! Det er næsten som om din PT følger dig med et stereoanlæg og matcher din musik til din aktivitet! Denne er også fri!

spot

SideChef

Jeg er sikker på at du nå vet at mat og spising utgjør mye av hvor godt du gjør for å oppnå målene dine. SideChef forstår at å spise godt er en del av det hele, men også at det er vanskelig å lage mat uten å få hendene skitne, så det gir deg lydinstruksjoner i stedet. Du kommer til å lage alle slags kule nye retter som denne snazzy veggie kube snack! Dette er en annen gratis app.

j67j67

Sleepcycle

Vigtigheden af søvn er ofte undervurderet, når det kommer til at leve en sund livsstil. Søvn cyklus, der holder dig i kontrol ved at overvåge din søvn mønstre, og vælg derefter det bedste tidspunkt at vågne op på grundlag af disse oplysninger. Denne applikation er gratis på iOS med valgfri in-app køb og $ 0,99 i Android.

sleep

Fitnet

Det er flott for de som ikke kan finne tid til å delta på treningsstudioet daglig. Så i stedet gir det deg et valg av en rekke øvelser som tar omtrent 5 til 7 minutter. Det beste er at du bruker kameratelefonen din til å fortelle om du gjør bevegelsene riktig! Det er som en PT i lommen når du bare kan gjøre mini-økter uten å måtte tilpasse seg gymnastikk! Igjen FITNET er en gratis app med valgfrie app kjøp.