Lifestyle

Ikke flere mavebøjninger

Forskere har endelig fundet ud af at som kan gøre dig nyde mere af din morgen.

Men de tager verden virkelig og vi virkelig mener – hurtigt. Disse programmer er designet til at erstatte personlige trænere, som de spænder fra de udviklingslande planer daglig motion for dig, at bestemme, hvad og hvor meget de kan spise hver dag.

Her er vores top 5-applikationer til at hjælpe levere et nyt blad for det nye år!

1 – Blogilates

4_blogilates

Blogilates var en følelse af succes på YouTube, hvor skaberen, Cassey Ho, Pilates blev gjort meget tilgængelige for nogen at gøre i komfort i dit eget hjem. Hun fungerer som din instruktør, så du ikke behøver at gå ud og finde en klasse til at deltage! Hun har nu en app, der fører til et andet niveau, der giver adgang til videoer, og et forum. Det er gratis at downloade med valgfri in-app køb.

2 – Spotify Running

Langt den sejeste tilsætning til besætningen. Spotify Running er lavet specielt til at tilpasse musik baseret på, hvordan du kører. Hvad det gør er det sporer det tempo, i hvilket du løber og vælger en sang, der passer til dig! Det er næsten som om din PT følger dig med et stereoanlæg og matcher din musik til din aktivitet! Denne er også fri!

480732664_XS

3 – Sidechef

Jeg er sikker på, at du ved nu ved, at mad og spisning udgør en stor del af, hvor godt du gør med at nå dine mål. SideChef forstår, at at spise godt er en del af det hele, men også at det er svært at lave mad uden at få dine hænder beskidte, så det giver dig lydinstruktioner i stedet. Du kommer til at lave alle slags kølige nye retter som denne snazzy veggie kube snacks! Dette er en anden gratis app.

3

4 – Sleepcycle

Vigtigheden af søvn er ofte undervurderet, når det kommer til at leve en sund livsstil. Søvn cyklus, der holder dig i kontrol ved at overvåge din søvn mønstre, og vælg derefter det bedste tidspunkt at vågne op på grundlag af disse oplysninger. Denne applikation er gratis på iOS med valgfri in-app køb og $ 0,99 i Android.

pan

 

5 – Fit Net

Det er fantastisk for dem, der bare ikke kan finde tid til at komme i gymnastiksalen dagligt. Så i stedet, det giver dig et valg af en række øvelser, der tager omkring 5 til 7 minutter. Det bedste er, at du bruger din kameratelefon at fortælle, hvis du laver bevægelserne korrekt! Det er ligesom en PT i lommen, når du kun kan gøre mini-sessioner uden at skulle tilpasse til gymnastik! Igen FITNET er et gratis program med valgfri køb i app.

a