Home Design

Varmista, että otat sen aamiaisen kanssa

Markkinoilla ei ole mitään muuta mikä tutkijat ovat viimein huomanneet, että saatat nauttia enemmän aamusta.

Mutta he todella ottavat maailman ja me todella tarkoitamme – nopeasti. Nämä ohjelmat on suunniteltu korvaamaan henkilökohtaiset kouluttajat, sillä ne vaihtelevat kehittävistä päivittäisistä harjoitteluohjelmista, jotta voit päättää, mitä ja kuinka paljon he voivat syödä päivittäin.

Tässä ovat parhaimmat 5 sovellustamme, jotka auttavat toimittamaan uuden lehden uudelle vuodelle!

Blogilates

twenty20_049b1175-dccd-4e28-a5dd-83b192b33e97rev.jpg

Blogilates oli menestyksen tunne YouTubessa, jossa luoja Cassey Ho, Pilates sai helposti kaikkien kenenkään tekemään mukavasti omassa kodissasi. Hän toimii ohjaajana, joten sinun ei tarvitse mennä ulos ja löytää luokka osallistua! Hänellä on nyt sovellus, joka johtaa toiseen tasoon, joka tarjoaa pääsyn videoille ja foorumille. Se on ilmainen ladattavaksi valinnaisten sovellusten sisäisten ostosten avulla.

Spotify Running

Ylivoimainen miehistön lisäys. Spotify Running on suunniteltu erityisesti muokkaamaan musiikkia ajamisen avulla. Se, mitä se tekee, on seurata vauhtia, jossa voit ajaa ja valita kappaleen, joka sopii sinulle! Se on melkein kuin jos PT seuraa sinua stereoäänellä ja vastaa musiikkiasi toimintaanne! Tämä on myös ilmainen!

half_hero_forward_fold__yuri_elkaim.jpg

SideChef

Jeg er sikker på, at du ved nu ved, at mad og spisning udgør en stor del af, hvor godt du gør med at nå dine mål. SideChef forstår, at at spise godt er en del af det hele, men også at det er svært at lave mad uden at få dine hænder beskidte, så det giver dig lydinstruktioner i stedet. Du kommer til at lave alle slags kølige nye retter som denne snazzy veggie kube snacks! Dette er en anden gratis app.

paint

Sleepcycle

Unen merkitys usein aliarvioidaan elävän terveellisen elämäntavan suhteen. Lepotaajuus, joka pitää sinut hallitsemassa seurasi lepotilamallia ja valitse sitten paras aika herätä näiden tietojen perusteella. Tämä sovellus on ilmainen iOS: ssä, jossa on valinnaisia sovelluksen sisäisiä ostoksia ja 0,99 dollaria Androidissa.

diversitynews145309.jpg

Fitnet

fa

Det er fantastisk for dem, der bare ikke kan finde tid til at komme i gymnastiksalen dagligt. Så i stedet, det giver dig et valg af en række øvelser, der tager omkring 5 til 7 minutter. Det bedste er, at du bruger din kameratelefon at fortælle, hvis du laver bevægelserne korrekt! Det er ligesom en PT i lommen, når du kun kan gøre mini-sessioner uden at skulle tilpasse til gymnastik! Igen FITNET er et gratis program med valgfri køb i app.